Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

PROTECCIÓ DE DADES

1. INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable KOALA SOLUCIONES EDUCATIVAS, S.A.
Finalitat principal Gestió dels Usuaris i atenció de les seves sol·licituds.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris Se cediran dades a tercers per obligació legal o amb el consentiment previ.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les Dades, així com altres drets, com s’explica en la Política de Protecció de Dades – Informació Addicional.
Informació addicional Consulti la Política de Protecció de Dades de Caràcter Personal del lloc web (Informació Addicional).

 

2. PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL (INFORMACIÓ ADDICIONAL)

Versió actualitzada segons el RGPD. 01/09/2022

RESPONSABLE DE TRACTAMENT

Identitat: KOALA SOLUCIONES EDUCATIVAS, S.A.

CIF: A-87045423

Adreça postal: Avda de Manoteras 46, 2º 28050-Madrid

Telèfon: 91 745 91 00

Correu electrònic: info@eikoala.es

Contacte Delegat de Protecció de Dades (DPD): rgpd-eikoala@eikoala.es

 

3. FINALITAT

Les dades recollides a través del lloc web s’incorporen a fitxers dels quals l’empresa és titular per a les finalitats següents:

· La gestió de la petició feta a través del lloc web, ja sigui a través d’un formulari de contacte o de qualsevol altre tipus d’imprès en línia, o bé a través d’una petició per correu electrònic.

· L’enviament de butlletins d’informació (newsletters) i alertes a través de qualsevol canal, inclosos els mitjans electrònics (com ara correu electrònic, notificacions web, SMS) i per via postal sobre notícies, articles, activitats, esdeveniments, concursos, que poden contenir informació comercial sobre productes, serveis, ofertes i promocions relacionats amb les activitats desenvolupades per l’empresa.

· Si manifesta la seva negativa a enviaments comercials futurs, les seves dades (nom, cognoms i correu electrònic) s’inclouran en el fitxer d’exclusió per evitar l’enviament d’informació no desitjada.

· La gestió del reclutament i de la selecció de personal per ubicar-los en llocs de treball determinats i per al manteniment de la borsa de treball.

· Canal Ètic: Atendre les comunicacions rebudes a través dels diferents mitjans o canals que posa l’empresa a la disposició del comunicant com l’adreça de correu electrònic habilitat en el lloc web de l’empresa, canal telefònic (24/7), així com la plataforma web gestionada per l’encarregat del tractament contractat, amb la qual cosa queda garantida tant l’absoluta confidencialitat del comunicant com la no adopció de cap represàlia pel fet d’informar de bona fe.

· El tractament de dades d’usuaris de xarxes socials a través dels perfils corporatius.

· Les galetes pròpies i de tercers basades en preferències.

Les respostes a les preguntes sobre dades personals que apareixen assenyalades en els formularis amb un asterisc (*) són de caràcter obligatori.

 

4. LEGITIMACIÓ

·  L’interès legítim per al tractament de les seves dades basat en la resposta a la seva petició o sol·licitud d’informació o oferta.

·  El consentiment de l’interessat: l’enviament de comunicacions comercials, la comunicació de dades a empreses filials, la publicació de dades associades a difusió d’activitats (esdeveniments, concursos).

·  El dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això no afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

·  Interès públic (Canal Ètic): En el marc del canal de comunicacions (Canal Ètic) es basa en l’existència d’un interès públic, en els termes establerts en l’article 6.1.i) del Reglament General de Protecció de Dades, de detectar i prevenir reclamacions i la consegüent prevenció de danys i riscos de responsabilitat de CLECE i definit en l’article 24 de la Llei orgànica 3/2018.

 

5. CONSERVACIÓ DE LES DADES

Els terminis de conservació de les seves dades es determinen d’acord amb el compliment amb la legislació vigent, el reglament i les exigències normatives aplicables o, en qualsevol cas:

·  Els usuaris que remeten sol·licituds i/o consultes: el temps necessari per atendre-les.

·  Le comunicacions publicitàries, promocionals: en sol·licitar la baixa l’usuari, excepte les dades tractades en el Registre d’Exclusió d’Activitats Comercials.

·  El període de conservació de les dades professionals del seu currículum, que puguin enviar a través dels mitjans habilitats per al seu enviament en el lloc web serà de 5 anys; un cop hagi transcorregut aquests anys, es procedirà a destruir-les.

Un cop finalitzat el període establert o en el cas que sigui descartat en el procés de selecció actual, les seves dades es mantindran emmagatzemades per a futures convocatòries sempre que comptem amb el seu consentiment; en aquest cas, és responsable mantenir i enviar les seves dades actualitzades.

·  Canal Ètic: Es conservaran en el sistema de recepció de denúncies, únicament durant el temps imprescindible per esbrinar els fets denunciats. En tot cas, un cop hagin passat tres mesos des de la introducció de les dades s’haurà de procedir a suprimir-les del sistema. No obstant això, es podran tractar fora del sistema per investigar els fets pel temps que calgui fins a la seva conclusió. Un cop hagi finalitzat la investigació de la comunicació i preses, si escau, les accions oportunes, les dades d’aquelles denúncies a les quals s’hagi donat curs es mantindran degudament bloquejades per donar compliment a les obligacions legals que, en cada cas, corresponguin. En el cas que es decideixi no donar curs a la denúncia interposada, la informació podrà conservar-se de manera anonimitzada en el sistema esmentat.

 

6. DESTINATARIS

·  Les dades es podran cedir en aquells casos en què així s’exigeixi legalment a les entitats públiques amb competència en la matèria.

·  Les dades professionals del seu currículum podran ser comunicades a les empreses filials amb l’única finalitat laboral sempre que comptem amb el seu consentiment.

·  La gestió del lloc web comporta la contractació de prestadors de serveis que podran accedir a les seves dades per poder dur a terme l’Encàrrec de Tractament. L’accés es durà a terme amb totes les mesures de seguretat necessàries per salvaguardar i protegir la seva informació tal com s’ha regulat a través de contracte. Aquesta prestació no constituirà en cap moment una cessió de dades.

 

7. EXERCICI DE DRETS

Les persones interessades tenen dret a obtenir confirmació sobre si l’empresa està tractant les seves dades personals.

Té dret a sol·licitar:

·  L’accés a les seves dades personals.

·  La rectificació de les dades inexactes.

·  La supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van recollir.

·  La limitació del tractament de les seves dades; en aquest cas, només les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

·  L’oposició al tractament de les seves dades, en certes circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular. L’empresa deixarà de tractar les dades, llevat de per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

·  La portabilitat de les seves dades.

·  El dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això no afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
Els drets reconeguts pel Reglament (UE) 2016/679, podran exercir-se directament o mitjançant un representant legal o voluntari.

Pot sol·licitar l’exercici de drets per mitjans informàtics a través de l’adreça de correu electrònic de contacte del Delegat de Protecció de Dades o enviant/lliurant la seva sol·licitud a l’adreça indicada més amunt.

Per obtenir informació sobre els seus drets, pot visitar: https://www.aepd.es/reglamento/derechos/index.html

Si no està satisfet en exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades https://www.aepd.es/agencia/en-que-podemos-ayudarte.html

 

8. NIVELLS DE SEGURETAT

L’empresa ha implantat les mesures i els mitjans tècnics que té al seu abast per evitar el mal ús, l’alteració, la pèrdua, l’accés no autoritzat o el robatori de les dades personals facilitades.

HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol Secure o protocol segur de transferència d’hipertext) apareix a l’adreça URL d’aquest web perquè està protegida per un certificat SSL, fet que garanteix l’enviament segur de les dades recollides en els formularis, les subscripcions… Els detalls del certificat, per exemple, l’entitat emissora i el nom corporatiu del propietari del lloc web, es poden veure fent clic en el símbol del cadenat de la barra del navegador.

 

9. TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS DE DADES

Els proveïdors que presten els seus serveis (allotjament, plataformes, programari) podran accedir a les seves dades per poder dur a terme l’Encàrrec de Tractament. Com a norma, els seus servidors han d’estar situats a l’Espai Econòmic Europeu i, si no fos així, sempre ens assegurem que aquests proveïdors estan situats en països amb un nivell de protecció adequat o ofereixen garanties de compliment de la normativa europea en matèria de protecció de dades, i en particular, el RGPD.

 

10. XARXES SOCIALS

La nostra empresa té presència en diferents mitjans o xarxes socials, com ara: Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Linkedin. El possible tractament de dades d’usuaris de xarxes socials que el responsable dugui a terme serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius.

L’empresa recorda que ha de conèixer les polítiques de privadesa d’aquests mitjans o xarxes socials en els quals estigui registrat per evitar compartir informació no desitjada.

Disposa de les configuracions de privadesa i gestió del compte a les xarxes socials per gestionar les preferències de privadesa, identitat, publicitat i altres extrems que hi estan relacionats.

 

11. GALETES

En el nostre Lloc Web fem servir una tecnologia denominada «galetes» (cookies). Per a més informació detallada, consulti la Política de Galetes.

En visualitzar/accedir a través del lloc web a contingut de tercers, com YouTube, Vimeo o xarxes socials, pot estar acceptant galetes d’aquests llocs web que no estan dins del nostre control.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Llista de centres per províncies

 • Alicante

  E.I. LOS PASITOS

  C/ Los Pasos, nº 2 Redován. 03370.
  Alicante.

  689 464 103

  acaselles@eikoala.es
 • Almería

  E.I. LOS GERANIOS

  C/ Río Ebro, s/n. 04738 La Gangosa, Vícar.
  Almería.

  950 555 097

  mifernandezg@eikoala.es
  IR A LA WEB

  E.I.M. VIATOR

  Travesía Bellavista s/n. C.P. 4240, Almería.

  950304528

  macruz@eikoala.es
  IR A LA WEB

  E.I. LOS DUENDECILLOS

  Calle Juan Manuel “El Cura” 49, 04640 Pulpí
  Almería.

  950 619 634

  mlosilla@eikoala.es
  IR A LA WEB
 • Barcelona

  E.B.M. SOL SOLET

  C/ Dr. Pere Genové, 13, 08320 Masnou (Barcelona)

  935 409 049

  doliveras@clece.es
 • Burgos

  E.I.M. Aranda de Duero

  Plaza José Casado del Alisal, 2. 9400 Aranda de Duero (Burgos)

  947 511 170

  mperera@eikoala.es

  E.I.M. ALLENDEDUERO

  C/ Santander, esquina Avda. Valladolid09400 Aranda de Duero (Burgos)

  947 561 578

  cgarciama@eikoala.es
 • Cádiz

  E.I. TRIQUITRAQUE

  C/ Zambra, s/n, 11510 Puerto Real (Cádiz)

  956 564 278

  rtrujillo@eikoala.es

  E.I. EL CIGARRÓN

  C/ Pablo Neruda, 2, 11510 Puerto Real (Cádiz)

  682 778 155

  eielcigarron@eikoala.es
  IR A LA WEB
 • Córdoba

  E.I. PIOLIN

  C/ Mercado, 13, Hinojosa del Duque 14270 (Córdoba)

  616 35 97 20

  eipiolin@eikoala.es
 • Granada

  E.I. LOS MONDRAGONES

  Avda. de las Fuerzas Armadas s/n, y c/ Ribera del Beiro s/n, 18001 (Granada)

  618 989 653

  emsequera@eikoala.es

  E.I. ARBOLÉ

  C/ María Lejárraga, s/n, 18250 Valderrubio (Granada)

  958 454 902

  eiarbole@clece.es
 • Huelva

  E.I. PLATERO Y YO

  C/ Francisco de Céspedes s/n, 21800 Moguer
  (Huelva)

  959 371 989

  rmazo@eikoala.es

  E.I. LOS PALITOS

  C/ Puerto Rico, esquina C/ Murillo, 21610 San Juan del Puerto (Huelva)

  959 356 185

  eilospalitos@clece.es
  IR A LA WEB
 • La Rioja

  E.I. GONZALO DE BERCEO

  C/ Portillo, 19. 26142 Villamediana de Iregua (La Rioja)

  682 532 600

  ardealba@eikoala.es
  IR A LA WEB

  E.I. MERCEDES BENITO

  Trav. El Cerrado, 6. 26141 Alberite (La Rioja)

  696 172 105

  mcfernandezr@eikoala.es
  IR A LA WEB

  E.I. LOS ALMENDROS

  C/ los almendros 16, Lardero (La Rioja)

  941 448 830

  potal@eikoala.es
 • Madrid

  E.I. ZARABANDA

  C/ Ataulfo Argenta 2, 28981 (Parla) Madrid

  916 64 48 08

  eizarabanda@eikoala.es

  E.I. DULCINEA

  C/ de la Moraña, 27, 28915 (Leganés) Madrid

  916 80 82 30

  eidulcinea@eikoala.es

  E.I. ROCÍO DÚRCAL

  Av. del Ing. Emilio Herrera, 12, 28050 Madrid

  913 92 33 75

  eirociodurcal@eikoala.es

  E.I. LA COMBA

  C/ del Alcalde Pedro González González, 26, 28914 (Leganés) Madrid

  916 48 58 81

  eilacomba@eikoala.es

  E.I. RAYUELA

  C/ la Granja de San Ildefonso, 15, 28031 Madrid

  913 85 14 26

  eirayuela@eikoala.es

  E.I. EL NARANJO

  Pº Riazor, s/n, 28914 (Fuenlabrada) Madrid

  916 08 51 89

  eielnaranjofuenlabrada@eikoala.es

  E. I. ARCOIRIS

  Avda. Niceto Alcalá Zamora s/n, 28905 Getafe

  682 180 841

  eiarcoiris@eikoala.es

  E. I. ALTAIR

  C/ José de Cadalso 41, 28044 Madrid

  917 652 101 608 567 375

  eialtair@madrid.es

  E. I. INST SALUD CARLOS III

  Avenida Monforte de Lemos 5. Pabellón 1. 28029 Madrid

  918 222 719 682 434 340

  lcalleja@eikoala.es

  E.I. EL DUENDE

  Avenida dos de Mayo, 2. 28004 (Madrid).

  915 235 187

  eielduende@madrid.es

  E.I. LA CHULAPONA

  C/ Bahía de Pollensa 1, 28042 Madrid.

  913 122 028 646 026 285

  eilachulapona@madrid.es

  E.I. FUENTELUCHA

  Av. de la Ilusión 20, 28100, Alcobendas.

  911722892 628170342

  eifuentelucha@eikoala.es

  E.I. EL MANZANO

  C/ Libra, 1, 28983 Parla.

  914 242 240

  eielmanzano@eikoala.es

  E.I. ARTE

  C/ Mezquita 36, C.P. 28903, Getafe.

  916843528 682180841

  eiarte@eikoala.es
 • Málaga

  E.I. BARRIADA EL PUENTE

  Barriada El Puente. Edif. Los Verdiales, 29510 Alora (Málaga)

  952 113 968

  eielpuente@eikoala.es
  IR A LA WEB

  E.I. ÁNGEL DE LA GUARDA

  Camino Aldebarán, 2, 29130 Alhaurín de la Torre (Málaga)

  659191814

  eIangeldelaguarda@eikoala.es
  IR A LA WEB

  E.I. PEDRO MUÑOZ ARROYO

  C/ Zarzuela 7, 29719 Benamocarra (Málaga)

  648 616 923

  eibenamocarra@eikoala.es
  IR A LA WEB

  E.I. MONDA

  C/Francisco Carabantes Ocón s/n. Urb. El Calvario, 29110 Monda (Málaga)

  699 072 913

  eimonda@eikoala.es
  IR A LA WEB

  E.I. LOS PITUFOS III

  C/ Virgen de Gracia s/n. 29569 Zalea (Málaga)

  952 484 043

  eipitufoszalea@eikoala.es
  IR A LA WEB

  E.I. PEQUESCHOOL

  C/ Arroyo Totalán 34, 29720 La Cala del Moral (Málaga)

  952 110 256

  eipequeschool@eikoala.es
  IR A LA WEB

  E.I. VILLAFRANCO DEL GUADALHORCE

  Plaza Mayor Villafranco del Guadalhorce 29570 Alhaurin el Grande (Málaga)

  696 151 929

  eivillafranco@eikoala.es
  IR A LA WEB

  E.I. ALOZAINA

  C/ Calvario, 3, 29567 Alozaina (Málaga)

  609 846 802

  eialozaina@eikoala.es
  IR A LA WEB

  E.I.M. EUROPA

  Av. El limonar s/n. 29649 La Cala de Mijas (Málaga)

  952 493 977

  eieuropamijas@eikoala.es
  IR A LA WEB

  E.I. ALHAURIN EL GRANDE

  Av. De la Libertad s/n. 29120 Alhaurín el Grande (Málaga)

  659 737 208

  eialhaurinelgrande@clece.es
  IR A LA WEB

  E.I. GLORIA FUERTES

  C/ Ciprés s/n Las Lagunas, 29649 Mijas (Málaga)

  952 582 105

  eigloriafuertesmijas@eikoala.es
  IR A LA WEB

  E.I. SAN SEBASTIAN

  C/ Rodriguez de la Fuente esquina C/ Albahaca, 29130 Alhaurín de la Torre (Málaga)

  952 118 750

  eisansebastian@clece.es
  IR A LA WEB
 • Melilla

  E.I. VIRGEN DE LA VICTORIA

  C/ San Quintín 2. Melilla.

  952 69 55 23

  E.I. JOSEFA CALLES

  C/ General Millán Astray s/n. Melilla.

  952 69 55 23

  E.I. SAN FRANCISCO DE ASÍS

  C/ General Picasso s/n. Melilla.

  952 69 55 23

  E.I. INFANTA LEONOR

  Av. de las Tres Mujeres s/n. Melilla.

  952 69 55 23

 • Palencia

  E.I.M. LEONOR DE CASTILLA

  Av. Gómez Manrique s/n, 34190 Villamuriel de Cerrato (Palencia)

  979 777 875

  mbravog@eikoala.es
 • Pontevedra

  E.I. M. BOUZAS

  Rúa Casiano Martínez, 18, 36208 Vigo

  986 246 550

  ei.bouzas@vigo.org

  E. I. M. TOMÁS ALONSO

  Rúa Tomás Alonso, 78, 36 208 Vigo

  986 291 206

  ei.tomasalonso@vigo.org
 • Salamanca

  E.I.M. Carbajosa de la sagrada

  C/Villares nº49. 37188 Carbajosa de la sagrada (Salamanca)

  923 322 722

  agarciago@eikoala.es
 • Sevilla

  E.I. LOS OLIVOS

  C/ La Habana 15, 41500 Alcalá de Guadaira (Sevilla)

  955 680 011

  efernandezl@eikoala.es

  E.I.M. GARABATOS

  C/ Andorra s/n, 41740 Lebrija (Sevilla)

  955 975 215

  ifalcon@eikoala.es
 • Tarragona

  E.B. ELS PETITS ARCS

  C/ Mar, 28, 43713 Sant Jaume dels Domenys (Tarragona)

  977 698 095

  palcantara@eikoala.es
 • Tenerife

  E.I. SAN MATÍAS

  C/ San Bernardino, nº 18, San Matías- Taco-La Laguna (Sta. Cruz de Tenerife)

  922 537 464

  mbmora@clece.es

  E.I. SANIPEQUES

  C/ El Saltadero nº 95. San Isidro, Granadilla de Abona (Sta. Cruz de Tenerife)

  659 600 793

  ibeltran@eikoala.es

  E.I. GUIA ISORA

  C/ Los Topos nº 8. Guía de Isora (Sta. Cruz de Tenerife)

  922 850 791

  jmarquez@eikoala.es

  E.I. COSTA ISORA

  C/ Agando, nº4. Alcalá. Guía de Isora (Sta. Cruz de Tenerife)

  922 865 958

  mmarrero@eikoala.es
 • Valladolid

  E.I.M. Colorines

  C/ Órbigo, 31. 47140, Laguna de Duero (Valladolid)

  983 52 78 70

  mclopezg@eikoala.es

  E.I.M. FANTASÍA

  C/ Rastrojo nº 6. C.P. 47014 (Valladolid)

  983 356 549

  ammerino@eikoala.es

  E.I.M. PINTO PINTO

  C/ Miguel Jadraque Sánchez Ocaña 6,47140 Laguna de Duero (Valladolid)

  983 526 755

  psanjose@eikoala.es

  E.I.M. MAFALDA Y GUILLE

  C/ Remigio Cabello Toral, 2, 47014 (Valladolid)

  983 337 828

  pdelosbueis@eikoala.es

  E.I.M. SIMANCAS

  Camino de Robladillo s/n, 47130 Simancas (Valladolid)

  983 590 864

  acalvodm@eikoala.es

  E.I.M. PASITOS

  C/ Calvario s/n, 47300 Peñafiel (Valladolid)

  983 880 914

  mmunoz@eikoala.es